NaslovnicaVijestiMilan dovodi Dybalu? Pregovori u tijeku

Milan dovodi Dybalu? Pregovori u tijeku

Iako se već dugo šuška da je argentinski nogometaš Paulo Dybala blizu potpisivanja ugovora s Interom, Milan je navodno otvorio pregovore s bivšom zvijezdom Juventusa.

Rossoneri ovog ljeta traže novu “desetku” jer žele pojačati svoju momčad nakon osvajanja naslova prvaka Italije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trener Stefano Pioli na listi želja ima nekoliko igrača, među kojima su Charles De Ketelaere iz Club Bruggea i Marco Asensio iz Reala, no sada je tu još jedno ime.

Milan je ušao u pregovore s Dybalinim agentom kako bi pokušao dovesti Argentinca u svoje redove i tako otvoriti nove taktičke, ali i komercijalne mogućnosti.

No, vjeruje se da je ponuda nešto slabija u odnosu na 7 milijuna eura koliko je Argentinac imao u Juventusu.

Dybala se trenutno samostalno priprema jer se želi biti potpuno spreman za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru. Navodno je spreman potpisati za Milan, ali želi pričekati da vidi što će Inter i Atletico Madrid učiniti prije donošenja konačne odluke.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!