NaslovnicaVijestiMilan dovodi napadača Real Madrida za 40 milijuna eura?

Milan dovodi napadača Real Madrida za 40 milijuna eura?

Talijanski i španjolski mediji pišu da su pregovori između Milana i Real Madrida započeli. Radi se o transferu vrijednom 40 milijuna eura za 26-godišnjeg Marca Asensija.

Asensio ima ugovor sa Realom do lipnja 2023. godine, a talijanski mediji pišu kako je najveće pitanje ovog transera koliko je Milan novčano spreman da ide za igrača koji je od 2014. godine u kraljevskom klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Svoju karijeru je započeo u Mallorci u kojoj je igrao na posudbi kao igrač Reala, kao i u Espanyolu.

S obzirom da je Asensio vrlo često na klupi pod vodstvom Ancelottija, on je odlično iskoristio svoje šanse tako da je u 25 nastupa ove sezone u ligi postigao osam pogodaka.

Njegova vrijednost se procjenjuje na 40 milijuna eura, a uz Milan, za ovog igrača je pokazao interes i Arsenal.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!