NaslovnicaVijestiMilan Jović: "Ako je moj sin kriv, neka ide u zatvor"

Milan Jović: “Ako je moj sin kriv, neka ide u zatvor”

Glavna tema već nekoliko dana u novinama, pogotovo u onim u Srbiji, jeste Luka Jović koji je prekršio karantenu i došao u Srbiju da bi bio sa svojom djevojkom.

Milan Jović

Mnogi u Srbiji su ga optužili za neodgovornost i nepoštivanje pravila karantene.

Navodno je igrač Real Madrida došao u Srbiju uz dopuštenje kluba, međutim, i sam kaže kako nije znao pravila karantene, te je izlazio iz svog doma, što je naravno zabranjeno ako ste u samoizolaciji.

Navodno je i premijerka Srbije gospođa Brnabić prijavila Jovića vlastima zbog njegove neodgovornosti.

On je stigao iz Španjolske u Beograd kada je bio rođendan njegove djevojke, te je snjom provodio vrijeme po restoranima.

Otac Milan Jović je naravno stao u obranu svog sina, ali je rekao: “Luka se dva puta do sada testirao na koronu i bio je negativan. Zbog toga je misli oda može doći u Srbiju, no sada je to ispalo kao da je napravio međunarodni zločin. Pa ako je kriv, neka ide u zatvor. To je jasno. Slažem se sa gospođom Brnabić, ali samo ako je on kriv. Sjedio je u stanu i nije nigdje izlazio.”

Luka Jović je priznao da je kriv u subotu i da će prihvatiti ono što ga slijedi.

“Slike na kojima se vidi kako se provodi u Španjolskoj su nastale prije nekoliko mjeseci. Luka je stigao u Srbiju da bi bio sa obitelji. Znali smo da će doći, prije nego što je to uradio. On je imao želju da bude sa svojim narodom u Srbiji. Bio je spreman da pomogne i državi na finansijski način. Mi smo bili uz Luku što god on odluči. Međutim, ako ga žele kritikovati, neka to urade na civiliziran način. Znam istinu, neke stvari su pretjerali, bilo je nesporazuma.”

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!