NaslovnicaVijestiMILAN KUPUJE U JUVENTUSU: Nakon razočaravajućeg starta sezone - Milanu trebaju nova...

MILAN KUPUJE U JUVENTUSU: Nakon razočaravajućeg starta sezone – Milanu trebaju nova pojačanja!

AC Milan bi, kako se izvješćuje, mogao dovesti Daniele Ruganija ili Meriha Demirala iz Juventusa kako bi pojačao svoje obrambene mogućnosti.

MILAN KUPUJE

Bio je to gorko razočaravajući početak sezone za talijanske velikane, jer se trenutno nalaze na 13. poziciji na tabeli Serije A i sedam bodova od četvrtoplasiranog Napolija.

Zajedno sa činjenicom da su i oni već promijenili trenera, Milanu je ovo bilo nekoliko neprijatnih mjeseci, dok očajnički pokušavaju doći na pravi put i izboriti se za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Da bi im pomogli u tome, Calciomercato je izvijestio, putem La Gazzetta dello Sporta, da bi mogli krenuti po Ruganija ili Demirala kako bi poboljšali svoju obranu.

Rossoneri su primili 13 golova u devet ligaških utakmica do sada ove sezone i tako da, ako se žele vratiti na vrh tabele u Seriji A, trebat će im mnogo bolja obrana.

Hoće li dovesti jednog od ova dva igrača, ostaje nam da vidimo, ali možda će Mattia Caldara nastaviti borbu za oporavak od ozljede koja mu je bila noćna mora do sada, dok je potrebno više da bi se Mateo Musacchio gurnuo u prvu postavu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!