NaslovnicaVijestiMilan nudi Paquetu u zamjenu za još jednog "mladog dragulja"

Milan nudi Paquetu u zamjenu za još jednog “mladog dragulja”

U Milanu su spremni odustati od svog Brazilca Lucasa Paquete, koji je već duže vrijeme na radaru dvostrukog europskog prvaka. Za uzvrat traže igrača koji također ima veliki potencijal.

MILAN KUPUJE

U vrijeme kada je Brazilac Leonardo bio direktor kluba, Milan je polagao velike nade u brazilskog veznjaka Lucasa Paquetu, koji se u Europu preselio kao veliko pojačanje i kao igrač s kojim su željeli ponovno proživjeti uspjeh u Milanu kakv su imali sa njegovim sunarodnjakom Kakom. Milan je platio 38 milijuna eura za tehnički potkovanog veznjaka Flamenga, što Paquetu čini trećim najskupljim igračem u povijesti kluba nakon Rui Coste i Leonarda Bonuccija.

Nogomet u Evropi: Ko počinje, ko je završio sezonu i koji su zvanični datumi?

Manje od dvije godine kasnije, manje je više jasno da Paqueta neće biti novi Kaka. U 17 nastupa ove sezone u talijanskom prvenstvu nije postigao niti jedan gol, a klub je spreman priznati financijski gubitak u ovom slučaju i iskoristiti najviše što trenutno mogu iskoristiti s njim.

Lisabonska Benfica odavno pokazuje najviše zanimanja za 22-godišnjeg Brazilca, ali jasno je da će zbog mnogih financijskih ograničenja ovakav transfer morati prihvatiti mnoge kompromise.

Benfica si ne može priuštiti Paquetinu veliku plaću i transfer zahtjeve Milana, ali časopis A Bola tvrdi da bi oba kluba mogla naći kompromis. Naime, Milan je spreman prihvatiti ugovor u kojem će Paqueta preći u Portugal, dok bi u kontra smijeru trebao krenuti mladi veznjak Florentino Luis, koji se trenutno smatra jednim od najvećih bisera portugalskog nogometa.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!