NaslovnicaVijestiMilan ozvaničio prvo pojačanje, transfer iznenadio mnoge

Milan ozvaničio prvo pojačanje, transfer iznenadio mnoge

Milan je nakon 11 godina čekanja osvojio naslov prvaka Italije, nakon čega su navijači očekivali velika pojačanja. Međutim, prvi igrač kojeg su Rossoneri doveli je Cathal Heffernan.

Rossoneri su postigli dogovor s Divockom Origijem i Renatom Sanchezom, no posao se čeka zbog promjene vlasničke strukture u klubu. To bi moglo dovesti do neuspjeha u pregovorima s njima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dok se u klubu čekaju ozbiljna imena, Milan je angažirao prvo pojačanje koje stiže iz Irske. Riječ je o Cathalu Heffernanu.

Od tamošnjeg Cork Cityja otkupljen je 17-godišnji branič. Bio je na posudbi u Milanu, a potom se vratio u Irsku. No, danas su ga kupili Rossoneri i postao je prvo pojačanje za sljedeću sezonu.

Transfer je mnoge iznenadio. Irska nikad nije važila za “bazen” talentiranih nogometaša koji idu u najjače lige svijeta, a pogotovo ne u talijanske klubove.

Još uvijek nije poznat iznos transfera, odnosno koliko je Milan platio usluge mladog Irca.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!