NaslovnicaVijestiMILAN POTVRDIO NOVO POJAČANJE: Rossoneri doveli Brazilca za 35 milijuna eura!

MILAN POTVRDIO NOVO POJAČANJE: Rossoneri doveli Brazilca za 35 milijuna eura!

Milan potvrdio novo pojačanje! Rossoneri doveli Brazilca za 35 milijuna eura! Divovi Serije A, AC Milan je danas objavio potpisivanje ofanzivnog veznjaka Lucasa Paquetea, 21-godišnjak će napustiti svoj dječački klub Flamengo kako bi se pridružio talijanskim divovima.

MILAN POTVRDIO

Prema pisanju Sky Sports Italia, naknada za talentiranog mladog Brazilca je 35 milijuna eura.

Rossoneri imaju ozbiljan talenat u svojim rukama, mladić je debitirao za Brazil u rujnu prošle godine.

Paqueta je vrlo svestran napadački vezni igrač, za vrijeme svog boravka u Flamengu mladić je igrao na krilu, iza napadača i čak se koristio kao vezni igrač.

Na prvi pogled, mladić bi mogao ponuditi Milanu istu raznovrsnost koju Giacomo Bonaventura ima u posljednjih nekoliko godina.

Gennaro Gattuso je možda na tankom ledu na San Sirou, Rossoneri su pobijedili samo jednu od posljednjih šest utakmica na svim natjecanjima. Paquetinovo potpisivanje bi moglo ponovo pokrenuti vatru u momčadi i gurnuti ih prema prva četiri mjesta na tabeli do kraja ove sezone.

Prema službenim stranicama AC Milana, mladić je potpisao petogodišnji ugovor koji će trajati do lipnja 2023. godine. Paqueta zasigurno ima potencijal da postane heroj na San Siru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!