NaslovnicaVijestiMilan prodaje Donnarummu i kupuje duplo starijeg golmana?

Milan prodaje Donnarummu i kupuje duplo starijeg golmana?

PSG je u potrazi za novim golmanom. Prva želja je Oblak, no iz Atletica su poručili kako on nije na prodaju pa su se u Parizu okrenuli prema mladom Donnarummi. Gazzetta piše kako je AC Milan već pronašao zamjenu ako ‘mali Gigo’ ode u PSG.

milan prodaje donnarummu

Gianluigi Donnarumma najveći je golmanski talent na svijetu i u to nema dileme. AC Milan ne želi prodati svog dragulja, ali problem je Mino Raiola, njegov agent koji žudi za tim da njegov klijent ode u neki “veći” klub, u klub koji se bori za naslov Lige prvaka. Ako već dođe do prodaje mladog Donnarumme Milan je spreman da ga zamijeni..

Naime, Donnarummin nasljednik bit će dvostruko stariji golman koji trenutno brani boje Napolija – Pepe Reina. Kako piše Gazzetta Pepe Reina sigurno neće produžiti ugovor sa klubom iz Napulja. 35-ogodišnji golman uskoro bi mogao obići dres Milanskog velikana.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Pepe Reina iza sebe ima bogatu karijeru, nosio se dresove mnogih velikana – od Barcelone, Liverpoola, Bayerna, Napolija i Villarreala. Reina je u seniorskom nogometu od 2000. godine, branio je mnoge bitne utakmice, branio je finale Lige prvaka, bio je drugi golman šampionske generacije Španjolske.

Gianluigi Donnarumma trebao bi biti nasljednik Gianluigija Buffona na vratima Italija, ali mnogi su vjerovali da bi Donnarumma mogao nasljedniti Buffona i na vratima Juventusa. Mnogi u talijanskom nogometu nadali su se i još uvijek se nadaju kako će talentirani golman ostati u Seriji A jer to je iznimno bitno za njihovu ligu, njihov nogomet, ali i reprezentaciju.

Talijani imaju tradiciju zadržavati najbolje igrače u ligi, posebno obranu i golmane. Još od Neste, Maldinija, pa do današnjih Bonuccija, Chielinija, Buffona. No problem u ovoj priči je Mino Raiola – agent koji poznat upravo po tome što njegovi klijenti nisu previše lojalni svojim klubovima – Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba, Mkhitaryan, Matuidi, Mario Balotelli, Niang samo su neki od mnogobrojnih klijenata ‘debelog pizza majstora’ kako ga zovu u Italiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!