NaslovnicaVijestiMilan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko proslavljen pred brojnim navijačima Milana na San Siru, La Gazzetta dello Sport najavljuje da će poraženi talijanski velikan biti podvrgnut remontu.

xr:d:DAE_d6ht8-A:1258,j:3307175677691395724,t:23103017

Kako danas ističe poznati talijanski list, već prije početka ljetnog prijelaznog roka moguće su četiri značajne odluke. Prva je neizbježni odlazak Stefana Piolija, dok je druga dolazak novog trenera. Treća i četvrta odluka obuhvaćaju rješavanje statusa Mikea Maignana i Thea Hernandeza.

Ugovori vrataru Milana i njegovom suigraču iz obrane istječu u ljeto 2026. godine, te Milan planira njihovo produljenje što prije kako bi se osiguralo da sljedeće ljeto ne uđu u zadnju godinu ugovora. S obzirom na prethodne slučajeve poput Gianluigija Donnarumme i Hakana Calhanoglua, koje je Milan izgubio besplatno, čelnici kluba sada poduzimaju sve kako bi se izbjegla ta situacija.

Prema navodima Gazzette, pregovori s Maignanom bit će izrazito zahtjevni. Osim zahtjeva za povećanjem plaće s 3.2 milijuna eura godišnje na 7 milijuna, postavlja se i pitanje je li Maignan uopće zainteresiran za produljenje ugovora. Izvješća sugeriraju da je povjerenje Maignana u Milanov projekt ozbiljno narušeno na različite načine.

Francuskom golmanu smeta što su se u relativno kratkom razdoblju promijenila čak trojica trenera golmana (Dida, Fiori, Roberts), nije zadovoljan ni tretmanom ozljede koju je pretrpio 2022. godine, te je pogođen i rasističkim uvredama koje je doživio u Udineseu. Nadalje, izvjesan odlazak Stefana Piolija iz kluba dodatno mu stvara neizvjesnost.

Što se tiče Thea Hernandeza, prema navodima Gazzette, on također nije siguran hoće li ostati u klubu i postoji mogućnost da trenutnoj upravi okrene leđa te zatraži transfer po svaku cijenu. Navodno ga je najviše pogodio odlazak Paola Maldinija, a nije zadovoljan ni činjenicom da se često koristio izvan svoje prirodne pozicije, što je rezultiralo slabijim nastupima.

Gazzetta zaključuje da su u Milanu itekako svjesni situacije i već su dali do znanja svim zainteresiranim klubovima da su obojica igrača na prodaju. Međutim, cijena je visoka – točno 100 milijuna eura po igraču.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!