NaslovnicaVijestiMilan se pojačava: Dovodi dva napadača za 70 milijuna eura!

Milan se pojačava: Dovodi dva napadača za 70 milijuna eura!

AC Milan je jučer ostvario pobjedu na teškom gostovanju kod Fiorentine (3-2). Za domaćine su golove postigli Pulgar i Ribery, dok su za goste to bili Zlatan Ibrahimović, Diaz i Calhanoglu.

Milan se pojačava

Međutim, uoči ovog susreta su stigle nove zanimljive vijesti o transferima Milana. Naime, radi se o tome da talijanski mediji tvrde kako Paolo Maldini, u suradnji sa trenerom Piolijem, želi dovesti dva nova pojačanja u napadu.

Prvi je Nikola Vlašić, koji trenutno igra u ruskoj ligi za CSKA Moskvu, koja ga neće prodati ispod 30 milijuna eura, ali se čini kako bi ga Milan mogao platiti 35 kako bi zadovoljio upravu kluba.

Drugi napadač je 21-godišnji Dušan Vlahović, koji je eksplodirao u dresu Fiorentine ove sezone. Za nejga će također platiti oko 35 milijuna eura, što znači da će Milan dobiti dva sjajna napadača za samo 70 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!