NaslovnicaVijestiMilan se sljedeće godine sprema prodati najboljeg igrača

Milan se sljedeće godine sprema prodati najboljeg igrača

Portugalski krilni napadač Rafael Leao, koji je jedan od najzaslužnijih za povratak Milana u vrh talijanskog nogometa, mogao bi napustiti San Siro već sljedećeg ljeta. Milan je okupio vrlo kvalitetnu i potentnu momčad, već je nekoliko godina u nizu u borbi za Scudetto, a prošle je sezone uspio osvojiti naslov ispred gradskog rivala Intera.

No, za razliku od ostalih velikih talijanskih klubova, Milan prilično uspješno balansira financije i ne povinuje se zahtjevima igrača, zbog čega je proteklih godina imao situacije da je bez odštete ostao bez nekih od najboljih igrača. Tako je tijekom ljeta 2021. Milan ostao bez Hakana Calhanoglua i Gianluigija Donnarumme, a prošlog ljeta klub je napustio i Franck Kessie.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rafael Leao svakako je jedan od onih koji privlače pažnju najvećih svjetskih momčadi. Ugovor s Milanom mu istječe u lipnju 2024. godine, a već postoje naznake da će biti vrlo teško obnoviti ugovor pod uvjetima koje je Milan spreman ponuditi.

Stoga se klub odlučio na nepopularan potez te će Portugalca pokušati prodati već sljedećeg ljeta. Interesa neće manjkati, a Milan je u prošlosti pokazao da zna pronaći adekvatne zamjene za velike zvijezde koje su otišle bez odštete.

Hoće li u tome uspjeti i ovoga puta, kada za Rafaela dobije veliku odštetu, ostaje za vidjeti.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!