NaslovnicaVijestiMilan u potrazi za novim trenerom: Ibrahimovićeva zagonetna objava izazvala rasprave

Milan u potrazi za novim trenerom: Ibrahimovićeva zagonetna objava izazvala rasprave

Dok Milan traži novog trenera nakon rastanka sa Stefanom Piolijem, Zlatan Ibrahimović je svojom jučerašnjom objavom pokrenuo glasine da bi u budućnosti mogao uploviti i u trenerske vode.

Očekuje se da će Milan u sljedećih nekoliko dana imenovati novog trenera. Najvjerojatnije će klupu Rossonera preuzeti portugalski stručnjak Paulo Fonseca, koji će naslijediti Stefana Piolija, kojem je protekle subote priređen vrlo emotivan oproštaj. U međuvremenu, klupski zaposlenik i legenda kluba Zlatan Ibrahimović svojim je karakterističnim stilom izazvao glasine da bi uskoro mogao započeti trenersku karijeru.

Ibrahimović je objavio fotografiju s trenerske klupe u Milanu i napisao “4-3-3”, što se odnosi na formaciju nogometaša na terenu. Time je potaknuo špekulacije u talijanskim medijima i na društvenim mrežama da bi uskoro mogao započeti trenersku karijeru. Legendarni švedski napadač ima vrlo važnu ulogu u Milanu i služi kao desna ruka vlasnika Gerryja Cardinalea, stoga trenutno sigurno neće preuzeti niti Milan niti neki drugi tim.

Postoji teorija prema kojoj navijači Milana pretpostavljaju da je Ibrahimović ovom objavom najavio dolazak Fonsece na klupu Milana, jer on preferira formaciju 4-3-3, za razliku od Piolijeve formacije 4-2-3-1 koju je koristio u Milanu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!