NaslovnicaVijestiMilan želi da dovede zvijezdu Chelseaja u zimskom prijelaznom roku?!

Milan želi da dovede zvijezdu Chelseaja u zimskom prijelaznom roku?!

Španjolski mediji tvrde kako Milan želi da dovede zvijezdu Chelseaja u zimskom prijelaznom roku. Veznjak nije u prvom planu kod novog trenera Sarrija, što će klub sa San Sira pokušati da iskoristi, nakon neuspjelog pokušaja ovog ljeta.

Mediji u Španjolskoj tvrde da italijanski Milan planira u zimskom prijelaznom roku dovesti nogometaša Chelseaja Cesca Fabregasa.

Mediji su Fabregasa povezivali s rossonerima i tokom ljeta, ali je španjolski nogometaš na kraju ipak odlučio ostati na Stamford Bridgeu. Ipak, ove sezone pod vodstvom menadžera Maurizija Sarrija nije upisao nijedan nastup u Premier ligi.

[su_no1forfootball]

Dolaskom Jorginha iz Napolija i Kovačića iz Real Madrida, Španjolac je potpuno izgubio mjesto u početnih 11, te odlazak sa Stamford Bridgea se čini kao sasvim realna opcija.

Kako nije u planovima italijanskog stručnjaka, Fabregas planira da napusti klub iako to nije po volji predsjednika Chelseaja, Romana Abrahmovicha. Želi da igra što više pa se spominje odlazak u Milan narednog ljeta kada mu istekne ugovor.

Fabregasov ugovor sa Chelseajem ističe na kraju sezone, a portal Mundo Deportivo piše da ga 31-godišnji nogometaš sigurno neće produžiti. U dosadašnjoj karijeri je igrao za tri velika kluba, Arsenal, Barcelonu i Chelsea.

Za Chelsea je od 2014. godine upisao 132 nastupa i postigao 15 golova. U dresu reprezentacije Španjolske je u 110 utakmica upisao 15 pogodaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!