NaslovnicaVijestiMILIONAŠ koji je igrao za City i Englesku sada je označen kao...

MILIONAŠ koji je igrao za City i Englesku sada je označen kao PEDOFIL: Sam ne smije biti čak ni u društvu svoje kćerke

Nakon tri godine, Adam Johnson je napustio zatvor, ali njegov život bit će prilično kompliciran.

Adam Johnson, 31-godišnji nogometaš iz Engleske, živio je kao u raju. Živio je svoj san. Ali jednog dana, našao se zatvoru. U tamnoj prostoriji u kojoj nitko ne mari za njega i njegovu karijeru. Bio je na vrhuncu igrao za Manchester City i Sunderland, odigrao je 12 utakmica za reprezentaciju Engleske, zarađivao je više od mnogih običnih smrtnika tijekom svog života.

JOSE MOURINHO UVJEREN: Evo koja dva kluba će igrati u finalu Lige prvaka!

Ali njegov život se srušio zbog veze  sa 15-godišnjom djevojkom, koja ga je optužila kasnije za silovanje. Johnson je osuđen na šest godina zatvora i zauvijek će biti označen kao stigmatizirani pedofil.

Nakon tri godine pušten iz zatvora i ponovo će biti slobodan čovjek. Slobodan čovjek? Pa, ne baš. Sa svojom četverogodišnjom kćeri ne smije biti sam, uvijek mora biti u pratnji nekog drugog. Isto vrijedi i za svako drugo dijete;  nikada ne smije biti sam s njim. Još 15 godina bit će upisan u registar seksualnih prijestupnika. Čak mu je i bankovna kartica pod nadzorom kako ne bi na internetu kupovao neke od kontroverznih sadržaja.

To nije sve; kada želi izbrisati bilo što s telefona, morat će dozvolu zatražiti od upravitelja za uvjetni otpust iz zatvora. Ako bude želio putovati izvan Engleske, morat će dobiti dozvolu. Također, svi nogometni klubovi iz već su odustali od ideje da mu ponude priliku za početak novog starta u svijetu nogometa.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!