NaslovnicaVijestiMingolet otkrio što će Henderson uraditi u svlačionici večeras prije finala Lige...

Mingolet otkrio što će Henderson uraditi u svlačionici večeras prije finala Lige prvaka

Prošle su već tri godine otkako je Jordan Henderson naslijedio kapitensku traku od legendarnog Stevena Gerrarda, a mnogi navijači se još uvijek pitaju da li je to bila pametna odluka.

Henderson zadužen za muziku

‘Redsi’ će večeras na Olimpijskom stadionu u Kijevu odmjeriti snage sa ‘kraljevima’ Lige prvaka, Real Madridom, koji je osvajao najelitnije europsko klupsko takmičenje u prethodne dvije sezone, a 27-godišnji Henderson ima priliku pokazati kako u klubu nisu pogriješili što su ga izabrali za novog vođu tima, ukoliko njegov tim osvoji prvu titulu Lige prvaka još od 2005. godine.

[su_champions_league_final]

Engleski reprezentativac je osvojio samo jedan trofej u prethodnih sedam godina, koliko nastupa za prvi tim Liverpoola, a riječ je o Liga kupu, koji je osvojio u svojoj prvoj sezoni na Anfieldu. On je u jučerašnjem intervjuu rekao: “U Liverpolovoj DNK je da osvajamo trofeje. Svi mi u timu želimo osvojiti trofeje za sebe, ali također i za navijače i za klub. Sigurno je da smo na pravom putu da to učinimo. Idemo naprijed i idemo u pravom smjeru, nadam se da ćemo osvojiti trofej sutra.”

Njegov suigrač, koji u posljednje vrijeme ne dobija priliku na golu Liverpoola, Simon Mignolet, priznao je kako će upravo Henderson biti zadužen za motivaciju cijelog tima. Naime, 27-godišnjak će puštati muziku u svlačionici pred večerašnju utakmicu.

[su_champions_league_final]

Belgijski reprezentativac je u izjavi za Liverpool Echo rekao: “Hendo je zadužen za muziku. Nakon što stignemo u svlačionicu i završimo razgovore sa trenerom i fizioterapeutima, on će pustiti playlistu. Ja ne sudjelujem u tome, ali u pitanju je prava mješavina muzike. Alberto Moreno ima svoje španjolske pjesme, a Roberto Firmino ih ima nekoliko na portugalskom. Imamo određenu listu pjesama koje se puštaju pred utakmice, uvijek je redoslijed isti. Posljednja pjesma koju slušamo prije izlaska na teren je ‘Božji plan’ (God’s plan).”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!