NaslovnicaVijestiMino Raiola: "Erling Haaland bi mogao otići u jedan od ova četiri...

Mino Raiola: “Erling Haaland bi mogao otići u jedan od ova četiri kluba”

Mino Raiola je otkrio da postoji ‘velika šansa’ da bi Erling Haaland mogao napustiti Borussiju Dortmund, s nizom vodećih europskih klubova koji su spremni ući u rat za njegov potpis.

Mino Raiola

Haaland je uspostavio reputaciju jednog od najboljih europskih strijelaca nakon što je postigao zadivljujućih 74 gola u 72 nastupa za Dortmund, a Raiola je dao naslutiti da bi njegov klijent mogao napustiti klub na kraju sezone.

“Možda ovo ljeto, možda ljeto poslije. Ali velika je šansa da Erling ode ovog ljeta. Vidjet ćemo”, rekao je za Sport 1.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Bayern, Real, Barcelona, ​​City – to su veliki klubovi u koje može ići. City je posljednjih godina osvojio prvenstvo pet puta, znatno više od Uniteda. Kada smo prešli u Dortmund, svi smo znali da će ovaj korak doći.”

Manchester City je u potrazi za napadačem nakon što je ljetos propustio potpisati Harryja Kanea, a za klub je igrao i Haalandov otac Alf-Inge, što bi im moglo dati prednost u pokušaju da osiguraju njegove usluge.

U međuvremenu, Real Madrid očekuje dovođenje velikog imena sljedećeg ljeta, a snažno su povezani sa Kylianom Mbappeom, koji bi mogao doći sljedećeg ljeta i to u besplatnom transferu, jer mu istječe trenutni ugovor sa PSG-om.

Čini se da su male vjerojatnoće da će Barcelona krenuti po Haalanda s obzirom na njihovu tešku financijsku situaciju, ali bi mogla prikupiti sredstva za transfer nakon što je Daily Mail objavio da su na transfer listu stavili Frenkie de Jonga, Sergino Desta i Marc-Andre ter Stegena.

No, Haalandov fokus za sada ostaje na Bundesligi, te se njegova pozornost usmjerava na utakmicu koju igraju u gostima kod VfL Bochuma danas. Trenutačno su na drugom mjestu na tablici s 30 bodova iz 14 utakmica – četiri zaostatka od lidera lige Bayerna.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!