NaslovnicaVijestiMino Raiola imenovao klub koji je Paulu Pogbi još uvijek u srcu!

Mino Raiola imenovao klub koji je Paulu Pogbi još uvijek u srcu!

Agent Paula Pogbe Mino Raiola je objavio tvrdnju o budućnosti zvijezde Manchester Uniteda. Pogba je bio predmet intenzivnih špekulacija o transferu, a klubovi poput Real Madrida i PSG-a navodno su zainteresirani za potpisivanje veznog igrača.

Mino Raiola imenovao

Njegov ugovor sa Manchester Unitedom istječe na kraju sezone, što otvara put za potencijalni besplatni transfer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Raiola je sada govorio o senzacionalnom povratku u Juventus, rekavši kako je Torino još uvijek u srcu igrača.

“Paulu Pogbi ugovor istječe u lipnju, pa ćemo razgovarati sa Manchesterom i vidjet ćemo što će se dogoditi.”

“Torino mu je još uvijek u srcu”, dodao je superagent. “Postoji šansa da se Pogba vrati u Juventus, ali to također ovisi o Juventusu.”

Naravno, Pogba je 2016. godine potpisao za United iz Juventusa.

On je u svojoj šestoj sezoni na Old Traffordu. No, odlazak iz Engleske bi mogao biti kartama, s obzirom da su Juventus, PSG i Real Madrid zainteresirani za njegov potpis.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!