NaslovnicaVijestiMino Raiola: "Napravio sam veliku grešku u karijeri Zlatana Ibrahimovića"

Mino Raiola: “Napravio sam veliku grešku u karijeri Zlatana Ibrahimovića”

Poznat nogometni agent Mino Raiola vodi brigu o karijeri Zlatana Ibrahimovića kao i mnogih drugi poznatih nogometaša.

Neki od njih su još Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Paul Pogba i Gianluigi Donnarumma. Mino Raiola je jučer u Italiji proglašen najboljim nogometnim agentom.

Kada je riječ o Zlatanu Ibrahimoviću, Raiola je izjavio kako si ne može oprostiti što ga je odveo u MLS.

“Jednu stvar si ne mogu oprostiti. Napravio sam veliku grešku u njegovoj karijeri. Najviše žalim što sam ga odveo u MLS. To je za njega bilo gubljenje vremena. Žao mi je što te dvije godine nije proveo negdje u Europi, jer je nebrojeno puta pokazao da je nevjerojatan igrač.”

Zlatan je u MLS-u igrao za LA Galaxy od 2018. do 2020. godine, te je u 56 utakmica postigao 52 gola. On se poigravao sa protivnicima i postizao nevjerojatne golove. Na početku 2020. godine se vraća u Milan i nosi fenomenalnu formu sa sobom. Do sada je nosio tim Milana koji se nalazi na vrhu tabele u Seriji A.

“Vidio sam jako veliki broj igrača koji se umore u godinama u kojima je sad Zlatan. Tad mi zapravo bude žao što nastavljaju karijeru umjesto da odu u mirovinu. No kod Zlatana nisam vidio taj umor. I u budućnosti će Zlatan igrati jako bitnu ulogu. Možda kao predsjednik Uefe, pa da konačno promijeni neke stvari u nogometu.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!