NaslovnicaVijestiMINO RAIOLA NOVI AGENT JESSE LINGARDA: Engleski internacionalac na izlaznim vratima Old...

MINO RAIOLA NOVI AGENT JESSE LINGARDA: Engleski internacionalac na izlaznim vratima Old Trafforda!

Jesse Lingard je navodno dobio novog agenta, te će ga sada predstavljati Mino Raiola – s tim da je Manchester United navodno prihvatio da bi on sada mogao napustiti klub.

MINO RAIOLA NOVI

Raiola želi raditi sa više engleskih igrača, a Daily Mail vjeruje da je 27-godišnji Lingard dio te strategije.

Pored toga, United je prihvatio partnerstvo Lingarda i Raiole što znači da bi engleski internacionlaac mogao otići iz tima.

Talijanski agent predstavlja neka od najvećih imena svjetskog nogometa, uključujući i Lingardovog suigrača Paul Pogbu.

Ostale transfere Uniteda, poput Zlatana Ibrahimovića i Henrikha Mkhitaryana, Raiola je u prošlosti posredovao.

Međutim, Raiola je navodno razljutio hijerarhiju Old Trafforda pokušavajući da inicira Pogbinu odlazak u posljednjih nekoliko godina.

Također je utemeljen kao ključni razlog zašto ekipa Ole Gunnara Solskjaera nije dovela tinejdžera Erlinga Haalanda, koji se umjesto toga pridružio Borussiji Dortmund.

Lingardov ugovor treba isteći 2021. godine, a unatoč pričama o produljenju posljednjih mjeseci,još uvijek nije potpisan novi.

Izdržao je burnu 2019. godinu, zabilježivši nula golova i asistencija u Premier ligi.

Pitanja koja su se odvijala izvan terena omamila su njegov osobni život i on je otvoreno raspravljao o njima prošlog mjeseca.

Nedavno je bio podložan transfer špekulacijama, s tim da je United spreman ponuditi Lingarda plus 45 milijuna funti ua Leicester Cityjevog Jamesa Maddisona.

U međuvremenu, Raiola je prošlog tjedna naljutio navijače kad je sramotno komentirao da će United ‘upropastiti’ svakog igrača svjetske klase kojeg dobiju.

‘Pogbin problem je Manchester United. To je klub izvan kontakta sa stvarnošću i bez sportskog projekta ‘, rekao je 52-godišnjak prošlog tjedna Sky Sportsu.

‘Ne bih nikoga odveo tamo, uništili bi čak Maradonu, Pelea i Maldinija. Paulu su potrebni klub i momčad, jedna takva kakva je bio Juventus.”

Saga o Pogbi odredila je Unitedovu sezonu, a Francuz je u ovoj sezoni nastupio samo u osam utakmica.

Crveni đavoli igraju protiv Manchester Citya u prvom meču polufinala Kupa Carabaoa u utorak gdje je City naravno favorit sa koeficijentom od 1.61 na njihovu pobjedu!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!