NaslovnicaVijestiMino Raiola otkrio gdje Erling Haaland želi nastaviti svoju karijeru!

Mino Raiola otkrio gdje Erling Haaland želi nastaviti svoju karijeru!

Budućnost Erlinga Haalanda navodno je već poznata, a agent Mino Raiola je, kako mediji navode, sklopio pakt sa jednim klubom.

Haaland će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Borussiju Dortmund, a neki tvrde da ima otpusnu klauzulu od samo 68 milijuna funti. Napadač je jedan od najtraženijih igrača na svijetu, iako će ga vjerojatno zanimati samo nekoliko klubova, a Real Madrid je jedan od favorita za njegov potpis.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mediji također navode kako Erling Haaland nije zainteresiran za prelazak u Englesku.

Očekuje se da će Real na ljeto dovesti i Kyliana Mbappea, sa napadačem PSG-a kojem ističe ugovor na kraju sezone, dok su Los Blancosi izraziti favoriti za njegov potpis.

To bi moglo značiti da neće potpisati Haalanda, unatoč tome što žele obojicu, a jedno izvješće tvrdi da će Mbappeov odlazak na Bernabeu značiti da će Haaland otići u neki drugi klub.

Deportes Cuatro kaže da je bivši napadač Salzburga odlučio preći u Barcelonu, te da je Raiola čak sklopio ‘pakt’ sa klubom.

Upravo su potrošili 46 milijuna funti na Ferrana Torresa iz Manchester Cityja, transfer koji su navodno mogli priuštiti samo zbog bankovnog kredita.

Međutim, Ferran Torres bi mogao sačekati čak do kraja sezone da zaigra za Barcu, s obzirom da imaju problema sa registriranjem novih pojačanja zbog limita sa plaćama. Navodno žele vratiti igrača u City do kraja sezone.

Španjolski mediji navode kako je Barca opsjednuta Haalandom, pogotovo, jer ne žele da ga potpiše Real Madrid. Međutim, kako bi oslobodili prostor na platnoj listi, moraju prodati neke igrače, a govorilo se o odlasku Coutinha ovog siječnja.

Ousmane Dembele je još jedan igrač koji bi mogao napustiti klub, pogotov naon što je zahtijevao enormno veliku plaću, koju Barca ne može priuštiti.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!