Mino Raiola ponovo u AKCIJI?! Trenutno se “muva” oko Barcelone kojoj želi prodatu zvijezdu Mundijala u Rusiji

Što je radio Mino Raiola u Barceloni? Najveći nogometni agent na svijetu, Mino Raiola, želi ponovo da poveća sadžaj u svom nmovčaniku. Ovaj put je spreman poslovati sa Barcelonom sa kojom nema najbolja iskustva, a želi joj prodati jednu od najvećih zvijezda Muindijala u Rusiji.

zvijezdu Mundijala

Hoće li ovogodišnji transfer rok ljeta najpoznatijem agentu u džepu još jednom donijeti brojne milijune?! Mundo Deportivo izvještava da je Mino Raiola viđen u Barceloni, ali nije tamo bio samo kao turist. Naprotiv. Navodno je posjetio vodstvo katalonskog nogometnog diva i otvoreno razgovarao o još jednom transferu. Ali kome se radi? Odgovor je jednostavan: Paul Pogba!

>> STIŽU JOŠ DVIJE ZVIJEZDE: Nakon dovođenja Shaqirija Jurgen Klopp želi dovesti još dva nova pojačanja!

Očekuje se kako će Raiola i vodeći ljudi Barcelone otvoreno razgovarati o mogućnosti transfera koji će svakako odjeknuti u svijetu nogometa. U toj ideji je ključno da Pogba, koji je trenutno na Svjetskom prvenstvu, podrži ideju igranja na stadionu Campu Nou.

[su_xbet_frahrv]

Francuz trenutno igra za Manchester United, ali sa svojim životom u Old Traffordu nije baš najzadovoljniji, stoga nije nemoguće da ovo ljeto napusti klub iz Mancherstera. Barceloni su potrebni veznjaci, nakon što su ostali bez Inieste ui Paulinha. Uz Barcelonu, Juventus je klub koji ponovo koketira s njim, a Juventus je klub gdje je naravno, veznjak već igrao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.