NaslovnicaVijestiSTIŽU JOŠ DVIJE ZVIJEZDE: Nakon dovođenja Shaqirija Jurgen Klopp želi dovesti još...

STIŽU JOŠ DVIJE ZVIJEZDE: Nakon dovođenja Shaqirija Jurgen Klopp želi dovesti još dva nova pojačanja!

S obzirom da se ovog ljeta održava Svjetsko prvenstvo, mnogi europski velikani su primorani čekati na završetak istog kako bi doveli svoja prva pojačanja za sljedeću sezonu. Međutim, to nije slučaj i sa Liverpoolom, u koji su ovog ljeta stigla već tri nova igrača.

Klopp želi još dva pojačanja

Naime, već prošlog ljeta je dogovoren transfer Nabyja Keite iz RB Leipziga, a on je u klub stigao početkom ovog mjeseca. Prije njegovog dolaska u klub je stigao i Fabinho iz Monaca, čiji transfer je dogovoren nekoliko dana nakon poraza ‘Redsa’ u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, dok je jučer potvrđen i dolazak Xerdana Shaqirija iz Stoke Cityja.

[su_xbet_frahrv]

S druge strane, Jurgen Klopp će po svemu sudeći na Anfieldu zadržati najveće zvijezde, s obzirom da je Mohamed Salah nedavno potpisao novi ugovor, a Sadio Mane i Roberto Firmino se ne povezuju sa odlaskom. Ipak, Liverpool ne planira stati na tome, već se očekuje dolazak još dva nova pojačanja. Kako pišu engleske novine Telegraph, Klopp planira dovesti novog ofanzivnog veznjaka, kao i golmana. Međutim, još uvijek nije poznato tko su glavne mete.

[su_bet365_100bonus]

Što se tiče nove ‘desetke’, prije početka Svjetskog prvenstva na korak od dolaska je bio francuski reprezentativac Nabil Fekir, ali liječnički pregledi nisu prošli po planu te je transfer propao. Ostaje nam da vidimo da li će ga čelnici kluba pokušati dovesti nakon sutrašnjeg završetka prvenstva, ili će pronaći nekog novog. S druge strane, nije poznato ni tko će braniti sljedeće sezone. U klub po svemu sudeći neće doći zvijezda Rome i reprezentativac Brazila Alisson Becker, koji je bio Kloppova vodeća meta, ali čelnici ‘rimske’ vučice ga žele zadržati pod svaku cijenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!