NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić ima novi klub!

Miralem Pjanić ima novi klub!

Izgleda da je patnja Miralema Pjanića u Barceloni napokon pred završetkom. Bosanskohercegovački reprezentativac bi uskoro trebao postati novi igrač Besiktasa.

Miralem Pjanić ima

Koeman je odavno već dao do znanja Pjaniću da ne računa na njega, dok Barcelona svim silama pokušava da riješi probleme sa finansijama i skine Miralema sa platne liste.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Povezivali su Pjanića sa povratkom u Juventus ovog ljeta, ali to se nije ostvarilo. Očekivao se nastavak mučenja na Nou Campu, međutim, slavni turski klub je bio uporan i sada je u pregovorima sa Pjanićem, koji je odletio u Istanbul, gdje će obaviti i liječničke preglede. Pjanić bi u Tursku trebao otići na jednogodišnju posudbu.

Čak je Mire objavio i praktično potvrdio da nastavlja svoju karijeru u turskom divu. Na Instagramu je objavio sliku iz aviona na putu za Istanbul.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!