NaslovnicaVijestiMirror: Prvi FAVORIT za klupu Uniteda već dvije godine BEZ KLUBA!

Mirror: Prvi FAVORIT za klupu Uniteda već dvije godine BEZ KLUBA!

Mnogo stručnjaka se već počelo dovoditi u vezu sa klupom Uniteda a engleski časopis The Mirror tvrdi da je vodstvo Uniteda već izabralo idealnog naslijednika Portugalca ali čovjeka koji bi samo bio privremeno riješenje na klupi.

Nevjerojatno je koliko se imena samo nekoliko sati nakon što je Jose Mourinho napustio klupu Manchester Uniteda dovodi u vezu sa ovim klubom. Mauricio Pochettino i Zinedine Zidane su “favoriti javnosti”, ali je manje-više jasno da će United teško pronaći dugoročno trenersko riješenje u trenutnoj fazi sezone. Vjerojatnije je da će momčad voditi privremeni trener do daljnjeg, ali izbor privremenog trenera također može imati dugoročne posljedice.

Jose Mourinho trošio kao lud: Ekipa Manchester Uniteda trošila kao nikada do sada, ali…

Engleski list Mirror tvrdi da je trenutno najozbiljniji kandidat za privremeno vođenje kluba francuski stručnjak Laurent Blanc, koji se smatra velikim imenom u nogometnom svijetu. Bivši svjetski prvak s Francuskom kao igrač je dvije godine svoje karijere proveo na Old Traffordu a kao trener je ostavio najveći trag u Paris Saint Germainu, koji je vodio između 2013. i 2016. godine.

Blanc nakon odlaska iz Pariza nije bio aktivan a ovih dana, njegovo se ime počelo pojavljivati ​​u vezi s glasinama oko preuzimanja klupe Rome.

Drugi neslužbeni kandidat Mirorra za privremeno upravljanje tima je stari poznanik Old Trafforda, Norvežanin Ole-Gunnar Solskjaerj, koji je kao igrač proveo većinu svoje karijere u ovom klubu. Solskjaer trenutno sa mnogo uspjeha vodi Molde od 2015. godine, a prije toga je također trenirao Cardiff City, koji je naapustio nakon devet mjeseci na kklupi.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!