NaslovnicaVijestiMisteriozna poruka Cantone navijačima Uniteda

Misteriozna poruka Cantone navijačima Uniteda

Na Instagram profilu legende Uniteda, osvanula je objava koja je raspalila maštu navijača Uniteda. Misteriozna poruke Cantone ne otkriva mnogo, ali je bila dovoljna da pokrene lavinu glasina u engleskim medijima.

Legenda Manchester Uniteda, Eric Cantona, zagolicao je maštu navijača kluba sa Old Trafforda samo jednom fotografijom na Instagramu.

Već neko vreme priča se da bi Manchester Unitedd na mjesto direktora nogometaš mogao da dovede Erica Cantonu, a legendarni nogometaš nije uradio ništa da te priče obeshrabri. Naprotiv.

Na svom Instagram profilu Cantona je uz fotografiju ostavio i komentar koji je svima zagolicao maštu:

“Ne mogu ništa da vam kažem, ali oduševit ćete se”.

To je bilo dovoljno kladionicama da “obore” kvotu na ulog da će Cantona doći u Manchester United, a navijačima da počnu da zamišljaju kako bi to izgledalo.

Sve je počelo jednostavnom najavom kluba da bi moglo da dođe do nekih promjena u upravi nakon odlaska Jose Mourinha i da bi to moglo da znači da će biti uvedena i funkcija direktora nogometa. Ostalo je ostavljeno mašti na volju svima, a šta će od cijele maštarije postati stvarnost ostaje nam da vidimo.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!