NaslovnicaVijestiMisteriozni zaposlenik dobio 10 milijuna funti od Davida Beckhama

Misteriozni zaposlenik dobio 10 milijuna funti od Davida Beckhama

Izvješće objavljeno nedavno otkriva da je zaposlenik, poznat kao ‘misteriozni zaposlenik’, u jednoj od brojnih uspješnih poslovnih tvrtki Davida Beckhama primio plaću od čak 10 milijuna funti. Prema informacijama iz The Mirror-a, ta velika svota isplaćena je 2022. godine od strane DB Ventures.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Navodno su izvješća pokazala da je iznos od 10 milijuna funti otišao najplaćenijem direktoru tvrtke. Ta informacija sužava krug na tri moguća pojedinca – Davida Beckhama, Jamieja Saltera i Nicka Woodhousea.

Na upit o toj priči, glasnogovornik Beckhama je izjavio da neće otkriti tko je najplaćeniji direktor.

Ova isplata porasla je za nevjerojatnih 384% u usporedbi s prethodnom godinom, a navodno je pet puta veća od ukupnih plaća drugih 23 zaposlenika DB Ventures.

Vjeruje se da se prihod tvrtke udvostručio i iznosi 72 milijuna funti u 2022. godini.

Prema Rich listi The Sunday Timesa objavljenoj u svibnju prošle godine, bivši engleski reprezentativac Beckham i njegova supruga Victoria imaju procijenjenu zajedničku neto vrijednost od 425 milijuna funti.

Prošle godine, Authentic Brands Group navodno je investirao 269 milijuna dolara kako bi postao suvlasnik DB Ventures.

Beckham je u prošlosti imao suradnje s brendovima poput H&M-a, Adidasa, Pepsija, Maseratija, Haig Club Whiskya, Konamija i EA Sportsa, te kontroverzni 10-godišnji ambasadorski ugovor s Katarom koji vrijedi 150 milijuna dolara.

Pamćen je po odluci na smanjenje plaće od 70% prilikom prelaska u LA Galaxy, no njegov transfer u Major League Soccer uključivao je dvije klauzule koje su mu pomogle zaraditi 500 milijuna dolara.

Također je pregovarao pravo kupnje ekspanzijskog tima MLS-a za 25 milijuna dolara po završetku karijere, što se pokazalo kao pametan potez jer je Major League Soccer nastavila rasti u ugledu.

Beckham je trenutno suvlasnik Floridskog kluba Inter Miami, što ga čini jednim od najbogatijih ljudi u svijetu sporta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!