NaslovnicaVijestiMitrović verbalno napao Kavanagha: Traži se oštra kazna koja bi bila presedan

Mitrović verbalno napao Kavanagha: Traži se oštra kazna koja bi bila presedan

Srbijanski nogometaš Aleksandar Mitrović izazvao je burne reakcije engleske javnosti nakon što je isključen u dvoboju protiv Manchester Uniteda i napao suca Chrisa Kavanagha.

Image credit: Dailymail

Kaos na Old Traffordu počeo je odlukom VAR-a da Brazilcu Willianu pokaže crveni karton zbog igranja rukom u kaznenom prostoru. Unitedu je dosuđen jedanaesterac za izjednačenje, a uslijedile su nesvakidašnje scene.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U roku od samo 40 sekundi tri igrača Fulhama dobila su crvene kartone. Nakon Williana, isključen je i trener Marco Silva, ali i srbijanski napadač Aleksandar Mitrović koji je u napadu bijesa nasrnuo na suca Kavanagha.

Mitrović je tehnički nasrnuo na Kavanagha gurnuvši ga laktom, a onda je krenuo prema njemu uz salvu uvreda. Stoga ga je Kavanagh isključio, a stručnjaci u Engleskoj traže presedan, odluku koja bi bila lekcija nogometašima u budućnosti.

“Aleksandar Mitrović mora dobiti oštru kaznu, zaslužuje 10 utakmica suspenzije”, navodi ugledni Telegraph, odnosno njegov stručni suradnik i slavni engleski sudac Keith Hackett.

“Počeo je s onim što je u suštini bio verbalni napad na Kavanagha, a zatim je napravio fizički kontakt. Njegov stav je bio izuzetno prijeteći. Čekamo da vidimo što će FA učiniti sljedeće, ali nema sumnje da je ukaljao imidž igre. FA ima dužnost paziti na suce i osigurati da Mitrović bude u potpunosti kažnjen kako bi poslali poruku da je ovakvo ponašanje jednostavno neprihvatljivo i da se neće tolerirati,” rekao je Hackett.

Ništa blaži nisu ni ostali mediji. Istog je mišljenja i The Sun koji traži kaznu od 10 utakmica, što znači da bi se Mitrović vratio tek u zadnjem kolu, budući da Fulhamu do kraja sezone ostaje još 11 utakmica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!