NaslovnicaVijesti"Mlad je, naučit će": ZAMJENIO dres sa Messijem i postao IZDAJICA!

“Mlad je, naučit će”: ZAMJENIO dres sa Messijem i postao IZDAJICA!

Razmjena dresova s Lionelom Messijem čast je i privilegija za skoro sve nogometaše na svijetu. Mnogi nogometaši jure i traže dres od argentisnkog čarobnjaka a pristalice kluba iz kojeg dolaze, obično to smatraju ponižavajućom gestom posebno kada su u pitanju veliki rivali.

MESSI POSLAO UPOZORENJE

Lijevi branič Espanyola Adrian Pedrosa još  uvijek je mlad i nedovoljno iskusan da bi se znao ponašati na velikom derbiju kakav je onaj između Barcelone i Espanyola. U subotu u Barceloni, na velikom derbiju. gradskom derbiju između ove dvije ekipe, 21-godišnjak je po završetku meča došao do prve zvijezde protivničke momčadi, Lionela Messija, i zamijenio dres s njim.

NABIL FEKIR SE OGLASIO: Evo što je rekao o odlasku u Liverpool na kraju sezone!

Mladić, kojem je Messi vrlo vjerovatno uzor od malih nogu nije ni posumnjao šta bi se zapravo moglo dogoviti i kakvu lančanu reakciju bi njegov potez mogao pokrenuti.

Prilikom razmujene dresa, uočen je od strane navijača Espanyola, te je počašćen uvredama. Uglavnom je bio optužen za izdaju i nepoštivanje kluba no ipak, Pedrosa je uspio dobiti dragocjeni dres najboljeg nogometaša na svijetu u zadnjem desetljećju.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!