NaslovnicaVijestiNABIL FEKIR SE OGLASIO: Evo što je rekao o odlasku u Liverpool...

NABIL FEKIR SE OGLASIO: Evo što je rekao o odlasku u Liverpool na kraju sezone!

Jedna od najvećih zvijezda francuskog velikana Lyona Nabil Fekir odbio je demantirati špekulacije o mogućem odlasku iz kluba na kraju sezone.

Fekir o transferu u Liverpool

Francuski reprezentativac je bio uključen u jednu od najvećih transfer saga prošlog ljeta, kada je bio na korak od potpisa za Liverpool, ali je transfer propao u posljednjim trenucima nakon što nije uspješno prošao liječničke preglede.

Od tada se on povezivao i sa drugim klubovima iz Premier lige, uključujući i Chelsea, te je po mišljenju mnogih samo pitanje vremena kada će doći na otok. S obzirom da se špekulacije o njegovoj budućnosti ponovo pojavljuju u posljednje vrijeme, Fekir je ponovo upitan o mogućem dolasku na Anfield, na što je on odgovorio: “Propali transfer u Liverpool? To je dio igračeve karijere, ali to nas čini jačim i moramo nastaviti dalje. Stvarno ne znam što će se dogoditi predstojećeg ljeta.”

Zatim je dodao: “Međutim, kao što sam uvijek govorio, osjećam se dobro u Lyonu, predsjednik mi vjeruje, što je dobra stvar. Vidjet ćemo da li ću produžiti ugovor.”

Problem za Chelsea, kada je u pitanju njegovo dovođenje, predstavlja FIFA-ina zabrana, koju su ‘Plavci’ dobili, a po kojoj ne mogu dovoditi nova pojačanja u naredna dva prelazna roka. Fekir i ove sezone igra sjajno u dresu ‘lavova’, te je postigao 12 golova i podijelio sedam asistencija u svim takmičenjima.

Njegov trenutni ugovor sa klubom ističe u ljeto 2020. godine, te ukoliko ga uskoro ne produži, velike su šanse kako će ga prodati kako bi barem nešto zaradili od njegovog odlaska, inače riskiraju da ode besplatno sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!