NaslovnicaVijestiMlada zvijezda Bayerna šokirala potezom nakon poraza od Freiburga

Mlada zvijezda Bayerna šokirala potezom nakon poraza od Freiburga

Jamal Musiala, ofenzivni igrač Bayerna i jedna od najskupljih mladih zvijezda u svjetskom nogometu procijenjena na 115 miliona eura od strane Transfermarkta, pokazao je u četvrtfinalu kupa protiv Freiburga da ima još mnogo toga da nauči, kako u igri, tako i u ponašanju.

U tom meču, Musiala je imao jako lošu partiju i u zadnjoj minuti nadoknade nepotrebno skrivio penal iz kojeg je Freiburg zabio gol i senzacionalno eliminirao Bayern rezultatom 2:1.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon velike pobjede gosti su burno proslavili, a njihov trener Christian Streich (57), trenerska legenda Bundeslige poznata po vatrenom temperamentu, također se pridružio slavlju.

Za Streicha je ovo bila 434. utakmica na klupi Freiburga, a također je bila prva pobjeda Freiburga ikada protiv Bayerna.

Unatoč velikom slavlju nakon povijesne pobjede, Streich je primijetio poraženog i tužnog Musialu te mu je prišao kako bi ga utješio i pružio ruku. Međutim, mlada superzvijezda odbila je lijepu gestu trenerskog velikana. Ne samo da je odbio pružiti ruku, već se pravio da ga nije vidio i kada ga je Streich pozvao da ga pozdravi, okrenuo mu je leđa i otišao.

Nakon toga Musiala je spoznao ružnu stranu Streichovog temperamenta, koji mu je uputio mnogo ružnih riječi ogorčen zbog njegovog bezobraznog ponašanja.

Slično mišljenje dijele i njemački ljubitelji nogometa na društvenim mrežama, koji su osudili Musialin postupak. “Možda vrijedi 115 milijuna eura kao nogometaš, ali njegovo ponašanje je za nulu”, jedan je od komentara koji su se pojavili.

Pogledajte VIDEO ovdje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!