NaslovnicaVijestiMLAĐE SLAĐE: Pavel Nedved ostavio ženu i djecu zbog duplo mlađe djevojke!

MLAĐE SLAĐE: Pavel Nedved ostavio ženu i djecu zbog duplo mlađe djevojke!

Nakon što je proveo 25 godina u braku sa suprugom Ivanom, Pavel Nedved, koji ima 46 godina se sada razvodi, a uhvaćen je sa 23-godišnjakinjom.

MLAĐE SLAĐE

Češki mediji su objavili slike legende Juventusa sa duplo mlađom djevojkom Lucijom Anovčinovom. Paparazzi su ih uhvatili zajedno kada su bili u Londonu na konjičkoj turneji.

Njegova nova djevojka, 23-godišnjak Luci je u svojoj Češkoj poznata kao velika obožavateljka konja, a skoro se i sama bavila time.

Najava Premier League 2019/2020

Pavel Nedved, bivši igrač i legenda Juventusa već neko vrijeme ne živi sa svojom suprugom, a pokrenuli su i parnicu razvoda braka. Oni imaju dvoje djece, Ivanu i Pavela, dok je Nedvedova nova djevojka starija samo jednu godinu od njegove kćerke.

Pavel Nedved je već bio tri godine u braku sa Ivanom kada se Luci tek rodila. Pavel Nedvedu je očito mlađe slađe!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!