NaslovnicaVijestiMladi igrač Ajaxa Noah Gesser poginuo u tragičnoj prometnoj nesreći!

Mladi igrač Ajaxa Noah Gesser poginuo u tragičnoj prometnoj nesreći!

Ajax je objavio tužnu vijest da je 16-godišnji mladi igrač Noah Gesser preminuo u petak navečer nakon tragične prometne nesreće.

Gesser, koji je s prvakom Eredivizije bio od 2018. godine, trebao je biti dio momčadi do 17 godina za sezonu koja uskoro počinje.

Klub je tužnu vijest objavio u priopćenju na svojoj web stranici, nakon što je tinedjžer nažalost preminuo u petak.

“Ajax je primio strašnu vijest da je Noah Gesser preminuo. 16-godišnji igrač akademije poginuo je u petak navečer u prometnoj nesreći sa svojim bratom.”

“Noah Gesser je rođen 27. veljače 2005. godine u Jsselsteinu. Za Ajax je igrao od 2018. godine. Mladi napadač pridružio se Ajaxu iz Alphense Boysa nakon što je prethodno igrao nogomet u Almere Cityju i VVIJ-u. Ove sezone je trebao igrati za Ajax U17.”

Ajax će u subotu igrati protiv RB Leipziga, dok će mlada momčad Ajaxa također igrati pripremni meč, a klub je potvrdio da će se održati minuta šutnje uoči utakmica.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!