NaslovnicaVijestiMladoj zvijezdi Manchester Uniteda sudit će se za silovanje

Mladoj zvijezdi Manchester Uniteda sudit će se za silovanje

Mlada zvijezda Manchester Uniteda Mason Greenwood je uhapšen u veljači ove godine nakon što ga je tadašnja partnerica prijavila za silovanje. Greenwood je odmah zatim udaljen iz ekipe i nije igrao nogomet od tada.

I dalje je pod ugovorom u Manchester Unitedu i cijelo ovo vrijeme dobiva plaću. Ubrzo je i pušten iz zatvora, ali je prekršio uvjete koje je odredio sud tako što je kontaktirao i prijetio bivšoj partnerici. Sada je vrlo izgledno da će Greenwoodova karijera biti završena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Crveni đavoli ga sigurno neće vratiti u ekipu ako se na sudu ne dokaže njegova nevinost. Početak suđenja određen je za 27. studenog 2023. godine.

Engleski mediji su potvrdili kako će ovo suđenje trajati desetak dana, nakon čega će se izreći presuda.

Podsjećamo da je Greenwoodova tadašnja djevojka Harriet Robson na Instagramu objavila snimke na kojima se na njenom tijelu vide modrice od udaraca i razbijena usna, dok je objavila i snimku na kojoj se čuje kako zvijezda Uniteda pokušava da je prisili na seksualni odnos protiv njene volje.

Mladi Englez je trenutno na slobodi, s obzirom da je platio jamčevinu, ali policijska istraga je i dalje u tijeku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!