NaslovnicaVijestiMOĆNI LIVERPOOL, FENOMENALNI KLOPP: Englezi pripremili 100 miliona za Njemačku zvijezdu!

MOĆNI LIVERPOOL, FENOMENALNI KLOPP: Englezi pripremili 100 miliona za Njemačku zvijezdu!

Liverpool uporno traži put do vrha u europskom nogometu – vrh na kojem su već bili na kraju sedamdesetih i ranih osamdesetih godina. Tada je Liverpool slovio za jednu od najboljih ekipa na svijetu, a na istom tom vrhu bili su 2005. godine kada su osvojili Ligu prvaka, a dvije godine kasnije igrali u finalu. Sada, ponovo žele sličan ili isti uspjeh te su pripremili ogromno novca za pojačanja.

Englezi pripremili 100 miliona

Njemački strateg Jürgen Kloppa trenutačno je treći u Premier ligi i na dobrom je na putu da završi sezonu među prve četiri ekipe i kvalifikuje se za Ligu prvaka. Istodobno idući tjedan, Liverpool će nakon mnogo godina nastupiti u četvrtini finala Lige prvaka gdje će snage odmjeriti sa Cityem.

U međuvremenu, Liverpool već aktivno sklapa ekipu za iduću sezonu. Jasno je da će Naby Keita, veznjak iz Gvineje, na ljeto otići u engleski klub, zbog čega Liverpool mora platiti 65 milijuna eura njemačkom RB Leipzigu.

>> U KLUBU ŠOKIRANI: Ousmane Dembele dogovorio sve novim klubom iza leđa Barcelone

Klopp je tako silno želio Keitu da se čak složio s Nijemcima da igrač ostane u Leipzigu cijelu sezonu. Kako stvari sada stoje, još veća zvijezda od Keite bi iz Leipziga mogla krenuti prema Liverpoolu. Nogometaš, za kojeg se očekuje da još više pojača Liverpoolov napad u narednom razdoblju.

[su_bonus]

Riječ je naravno o Timo Werneru, koji je nedavno napunio tek 22 godine. Napadač rođen u Stuttgartu postaje jedna od glavnih uzdanica njemačke reprezentacije prije ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, dok je, naravno, njegova vrijednost u stalnom porastu na međunarodnom tržištu.

[su_cashout]

Priču o interesu Liverpoola za Werner je prvi objavio uvijek dobro informirani njemački tabloid Bild, koji ovaj put prenosi da je Klopp već stupio u kontakt sa agentom Wernera, Karlheinzom Forsterom. Redsi su navodno spremni platiti 100 milijuna eura naknade za njegove usluge.

Werner je ove sezone postigao 18 golova za RB Leipzig, a u zadnjih 11 utakmica postigao je 7 pogodaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!