NaslovnicaVijestiU KLUBU ŠOKIRANI: Ousmane Dembele dogovorio sve novim klubom iza leđa Barcelone

U KLUBU ŠOKIRANI: Ousmane Dembele dogovorio sve novim klubom iza leđa Barcelone

Prošlog ljeta bilo je jako burno u kancelarijama Barcelone. Prvo je Neymar napustio klub te u transferu vrijednom 222 miliona eura potpisao za PSG i postao najskuplji igrač u historiji nogometa, a kao njegovu zamjenu u klub su doveli Ousmane Dembelea, koji nije pokazao ono što se od njega očekivalo.

Ousmane Dembele dogovorio

Neymarov odlazak šokirao je mnoge, uključujući i vlasnike kluba koji su se potom našli u teškoj poziciji da bi u klub doveli njegovu zamjenu. Izbor je pao na Ousmane Dembele, za kojeg je Barca Borussiji Dortmund platila 110 milijuna eura. Ovo je čak i druga najviša naknada koju je klub platio za jednog nogometaša a amo je Philippe Coutinho (120 milijuna eura) bio skuplji.

>> SLUŽBENO: Revolucionarne promjene u Ligi prvaka od sljedeće sezone!

No, ubrzo nakon dolaska u klub, Dembele je pretrpio ozlijedu a još uvijek je daleko od opravdanja uloženih sredstava. U 14 nastupa, postigao je samo jedan gol i ni na koji način nije zaslužio mjesto u početnoj postavi Barcelone.

[su_bonus]

Informacije koje dolaze Španjolske već neko vrijeme nagovještavaju kako bi Dembele mogao napustiti Camp Nou nakon samo godinu dana, i čak četiri godine prije isteka ugovora.

[su_cashout]

Jedni mediji u Španiji prenose kako je Dembélé – iza Barcinih leđa – dogovorio transfer u jedan od premierligaških klubova. Drugi mediji ipak, koji imaju  izvor u blizini kluba, sve negiraju. Ali gdje ima vatre, tu ima i dima. Novi klub Dembelea od naredne sezone trebo bi biti Arsenala, a navijači Arsenala već su uzbuđeni što se 20-godišnji francuski spominje u vezi sa njihovim klubom, bez obzira što je transfer jako daleko.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!