NaslovnicaVijestiModrić nakon poraza u Ligi prvaka završio u suzama i nije želio...

Modrić nakon poraza u Ligi prvaka završio u suzama i nije želio govoriti o budućnosti

Real Madrid je doživio težak poraz dok je Manchester City blistao u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka na Etihadu. Domaćini su slavili rezultatom 4:0, čime su ukupno s 5:1 osigurali svoje mjesto u finalu. Hrvatski veznjak Luka Modrić zamijenjen je u 63. minuti susreta.

“Nismo bili dobri. Htjeli smo igrati drugačije i bolje, ali nismo uspjeli. City je bio superioran. To se dogodilo. City je bio puno bolji. Moramo to priznati i čestitati im. Sada moramo prihvatiti ovaj poraz i vidjeti što će se dalje dogoditi. Uvijek kad Real gubi, sve postaje veliko i važno. Puno je analiza i kritika. Moramo živjeti s tim i navikli smo na to. Kritike nas neće pokopati, pogotovo one konstruktivne i moramo ih prihvatiti nakon ovako teškog poraza”, rekao je utučeni Modrić novinarima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon ponižavajućeg poraza Reala, najviše pitanja i kritika usmjereno je prema treneru Carlu Ancelottiju. Modrić se osvrnuo i na pitanje je li ovo kraj Realove ere.

“Trener zaslužuje ostati na svom mjestu i nakon ovog poraza. Donio nam je toliko trofeja, a prošle sezone je bio nevjerojatan. Nema potrebe za dramom. Vidjet ćemo. Sada moramo dalje. Ne želim razgovarati o svojoj budućnosti. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, dodao je Modrić.

Modrić je ipak želio završiti pozitivno pa je istaknuo kako ova momčad može donijeti još puno sreće navijačima Reala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!