NaslovnicaVijestiModrić odigrao posljednju utakmicu za reprezentaciju?! Evo šta on kaže o tome

Modrić odigrao posljednju utakmicu za reprezentaciju?! Evo šta on kaže o tome

Hrvatska je stigla do velikog srebra na Svjetskom prvenstvu, a hrvatski kapetan izabran je za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva. Međutim, odmah završetka finalne utakmice počele su da kruže priče da je Modrić odigrao posljednju utakmicu za reprezentaciju Hrvatske.

“Budućnost ove reprezentacije je sigurno blistava, ali razgovarati u ovom trenutku tko će s kim, kako i što bespredmetno je. Treba proći nekoliko dana, treba se odmoriti, sabrati emocije i onda vidjeti što i kako dalje. Brzo će nove utakmice, toga sam svjestan.”

Na konstataciju kako će brzo nove utakmice, pošto već u rujnu kreće UEFA Liga nacija, novo natjecanje pod okriljem europske nogometne federacije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Slažem se, ali bolje je odlučiti nakon tjedan ili desetak dana, nego sad, nakon utakmice. Bit će vremena”, rekao je osvajač Zlatne lopte na SP, iako izvori bliski njemu otkrivao da je Modrić odigrao posljednju utakmicu za reprezentaciju Hrvatske.

Da li je ovo natjecanje u kojem ste najviše uživali otkada ste u reprezentaciji?

“Uvijek sam uživao, ali može se reći da na ovom turniru više nego ikada. Svaki put kad sam predstavljao reprezentaciju, a u reprezentaciji sam već skoro 13 godina, osjećao sam sreću, ponos i zadovoljstvo. Iskreno, otkada sam postao kapetan, to se podiglo na još jednu veću razinu, tako da se mogu složiti da sam najviše uživao. Svaki trening, svaka utakmica je bila nešto veliko”, priznao je Modrić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!