NaslovnicaVijestiModrić postavio ultimatum Florentinu Perezu!

Modrić postavio ultimatum Florentinu Perezu!

Najbolji nogometaš svijeta za 2018. godinu Luka Modrić, postavio je ultimatum Florentinu Perezu, predsjedniku Real Madrida.

Poznati španski novinar Eduardo Inda pretpostavlja da će Luka Modrić (33) vrlo brzo napustiti Real iz Madrida.

Hrvatski reprezentativac je, naime, odbio novi ugovor do ljeta 2022. godine, pošto mu aktuelni ističe 30. juna 2020.

“Predsjednik Reala mu je ponudio dopunjeni ugovor pod istim uslovima, koje je imao do sad, uz zaradu od osam miliona eura po sezoni”, napisao je Inda, a potom otkrio i želju trenutno najboljeg fudbalera planete. “Modrić je rekao da će potpisati novi ugovor za godišnju platu od 10 miliona eura! Za sada nema dogovora i plašim se da ga neće ni biti”.

Po osvajanju Zlatne lopte, 33-godišnji Modrić je izjavio da bi karijeru završio upravo u Madridu. Podsjećamo, prošlog ljeta mu je Inter navodno nudio ugovor na 60 miliona eura do kraja karijere, što je Hrvat odbio. Modrić je u Realu od 2012. godine, a između ostalog u dresu “kraljevskog kluba” osvojio je četiri Lige prvaka.

U posljednje vrijeme šuška se i to da će uskoro “odletjeti” za Kinu i tamo potpisati novi multimilionski ugovor, mada je za očekivati da još barem dvije sezone igra na najvišem nivou. Dok se i zvanično ne otvori ta tema, cijeli svijet će pratiti pisanje kolege Inde i dešavanja iz kancelarije predsjednika Florentina Pereza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!