NaslovnicaVijestiModrić razgovarao o produljenju vlastitog ugovora s Realom i "bocnuo" Mbappea

Modrić razgovarao o produljenju vlastitog ugovora s Realom i “bocnuo” Mbappea

Luka Modrić uskoro će napuniti 37 godina, no očekuje se produljenje ugovora s Real Madridom, a to je potvrdio i hrvatski nogometaš.

Modriću ugovor istječe 30. lipnja – što znači da bi finale Lige prvaka protiv Liverpoola mogla biti njegova posljednja utakmica. No, Hrvat želi ostati na Santiago Bernabeu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta u razgovoru za Marcu rekao je da bi trebao produžiti ugovor koji mu istječe na kraju sezone.

Modrić je, baš kao i njegov suigrač Karim Benzema, odlučio javno “bocnuti” Kyliana Mbappea koji je mjesecima “vukao” Real, samo da bi produžio ugovor s PSG-om.

“Nikada neću učiniti ono što je Mbappe. Sigurno neću, ali neka mi to ne radi ni klub”, rekao je Modrić koji je “između redova” rekao da postoji usmeni dogovor.

“Razgovaramo o novom ugovoru. Mnogo sam puta rekao da bih ovdje želio završiti karijeru. Imamo dobar odnos i veliko povjerenje, a dogodit će se ono što se mora dogoditi. Sada nas sve zanima samo finale Lige prvaka i ne želim razmišljati ni o čemu drugom”, dodao je Modrić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!