NaslovnicaVijestiModrić se želi penzionsati u Realu

Modrić se želi penzionsati u Realu

Veznjak Real Madrida Luka Modrić želi da svoju nogometnu karijeru završi na Santigao Bernabeu, te je tom izjavio ‘razbio’ špekulacije da će se ujediniti sa bivšim trenerom Carlo Ancalottijem u Bayern Minhenu naredne sezone.

povreda Luke Modrića

Modriću ugovor sa Realom ističe 2018. godine, a Luka je dobio ponudu od Bayerna, koji će trenirati bivši trener Real Madrida Ancelotti na kraju ove seone na klupi bavarskog giganta će naslijediti Pep Guardiolu.

Ali, reprezentativac Hrvatkse je demantovao sve špekulacije da će na kraju sezone napustiti Real i preći u redove Bayern Minhena.

“Vidio sam da sam povezivan sa Bayernom u novinama, ali to su samo špekulacije”, rekao je Luka, pa nastavio:

“Cijela momčad je imala veoma dobar odnos sa Ancelottijem. Sa njim sam još uvijek u kontaku, ali ni govora od prelaska u redove Bayerna naredne seone.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

“Moja ideja je da u Realu ostanem dok mi ugovor ne istekne 2018. godine. Moji planovi su vezani uz Real Madrid, te nema drugih klubova u mom srcu osim Reala. Ovdje sam jako sretan, zajedno sa svojom porodicom.”

Par igrača je završilo karijeru ovdje, Zinedine Zidane je jedn od izuzetaka. Želim da budem kao neko od tih igrača, ali vrijeme će pokazati šta nam budućnost donosi.”

Također, Luka Modrić je prokomentarisao i novog trenera Real Madrida Zidanea, baš kao i bišeg Rafu Beniteza…

“Nismo uspjeli ostvariti rezultate kakvmo smo željeli i zapro kakvi su se očekivali od nas. Svaka osoba će imati svoj vlastiti koemntar na našu formu, ali osjećam da smo trenutno psihički u dobroj formi.”

“Naša pred-sezona u Kini i u Austraili je bila prebrza. Mi smo proveli više vremena u zraku, nego što smo uspjeli na treingu. To je problem kasnije, kada sezona počne.”

“Imali smo velikog poštovanja prema Benitezu i veoma dobru profesionalnu vezu od prvog dana. Dao sam sve od sebe za taj tim i žao mi je zbog njegovih okolnosti. Ali, kako god bilo takva je situacija bila i želim mu sve najbolje, a Zidane je fantastičan trener”, završio je Luka Modrić koji je uvršten u najbolju momčad godine 2015. godine na ceremnoji Zlatne lopte, te je reprezentativac Hrvatske kratko dodao da je to velika čast za njega.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!