NaslovnicaVijestiModrić ušutkao svjetske prvake, kralj će predati svoju krunu

Modrić ušutkao svjetske prvake, kralj će predati svoju krunu

Hrvatska je na Stade de Franceu pobijedila Francusku sa 1-0 i tako ih ostavila bez mogućnosti izboriti Final Four natjecanja najjačih reprezentacija Lige nacija.

Francuska je prošle godine osvojila taj naslov, a sada je s dva boda iz četiri utakmice ostala bez mogućnosti plasmana u finale.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Francuska je nakon šest pobjeda i tri remija prvi put izgubila od Hrvatske. Pogodak odluke za pobjedu aktualnih viceprvaka svijeta od 1:0 postigao je Luka Modrić u petoj minuti iz jedanaesterca. Madridska Marca je stavila Modrića u naslov svog teksta tvrdeći da je “potopio Francusku” dodajući da se pobjeda Hrvatske počela oblikovati Modrićevim golom iz penala i da je održana zahvaljujući neučinkovitosti Francuske u napadu.

Spominje se prilika Karima Benzeme koju je zaustavio Ivušić te podsjeća da je francuski napadač u Ligi nacija postigao samo jedan pogodak. Njegova se čarolija rijetko viđa kada nosi reprezentativni dres, tvrdi se i zaključuje kako se pobjednici prošlosezonske Lige nacija sada bore za ostanak u najjačoj skupini natjecanja. “Kralj će predati svoju krunu”, zaključuje Marca.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!