NaslovnicaVijestiModrićev komentar o odjeći Davida Alabe postao hit na Instagramu: "Zašto si...

Modrićev komentar o odjeći Davida Alabe postao hit na Instagramu: “Zašto si obukao deku, brate?”

Nogometne zvijezde diljem svijeta često privlače pažnju svojim zanimljivim odabirom odjeće, a isto je učinio i igrač Real Madrida, David Alaba, što je rezultiralo reakcijom Luke Modrića. Alaba je na Instagramu objavio fotografiju s okupljanja austrijske reprezentacije, noseći neobičnu plavu vestu koja je privukla pozornost svih.

Photo:Getty Images

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tako je u komentarima odgovorio Modrić, Alabin suigrač iz Real Madrida. “Brate, zašto nosiš deku”, napisao je Modrić i očito privukao pažnju kod mnogih obožavatelja, jer je njegov komentar prikupio preko dvije tisuće lajkova.

Alaba je postao član Kraljevskog kluba ljeta 2021. godine, te se približava svojem stotom nastupu u dresu Reala jer se trenutno nalazi na brojci od 97 odigranih utakmica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!