NaslovnicaVijestiHalihodžić: Modriću treba jedna stvar da bude top

Halihodžić: Modriću treba jedna stvar da bude top

Modriću treba jedna stvar da bude top igrač, tvrdi selektor Japana Vahid Halilhodžić.

Modriću treba jedna

Svjetsko prvenstvo se igra naredne godine u Rusiji, a Vaha tvrdi da ne bi volio izvući reprezentaciju Hrvatski, jer su kvalitetniji i jači od Japana.

“Ne bih volio da moram igrati protiv Hrvatske. To je veoma sznažna momčad i puna kvalitetnih igrača. To je sva mudrost koja treba da se zna”, rekao je bivši trener Dinama Vaha.

[su_live_koeficijenti_v2]

Ždrijeb za Svjetsko prvnesto će se održati 1. decembra, Vaha je ostao u Eeuropi, a nakon ždrijeba ide u Japan.

“Naš cilj? Naš cilj je druga faza Svjetsko prvenstva, a bili bi zadovoljni i sa osminom finala”, rekao je Vaha.

Vahid Halilhodžić je 2014. godine u Brazilu među 16 reprezentacija doveo i Alžir. Vaha od Hrvatske reprezentacije na Mundijalu očekuje mnogo toga.

“Hrvatska može i mora doći barem do četvrtfinala u Rusiji. Oni imaju velike igrače u ekipi. Moraju samo postati momčad”, rekao je Vaha, te je dodao:

“Mislim da je ovo Zadnja prilika od ove generacije, te ne smiju zakazati. Ulazak među top osam reprezentacija je realno za Hrvatsku!”

“Dalića poznajem. Veliki rezultat je npravio u Aziji, te je to trener sa svojim stavom”, kaže Vaha

Vahid Halilhodzić je pričao ko bi mogao napraviti problem Hrvatskoj od azijskih reprezentacija.

[su_no1_for_tennis]

“Iran. Oni su momčad s dobrim pojedincima, te ne bi bilo dobro kada bi morali igrati protiv njih. Najbolji protivnik za Hrvatsku iz Azije bi bila Saudijska Arabija”, kaže Vaha sa velikom sigurnošću u svoje riječi.

Luka Modrić se našao na trećem mjestu za najboljeg nogometaša na svijetu za sezonu 2016/17., ispred Luke su Cristiano Ronaldo i Buffon.

“Luka Modrić je veliki maestro. Jedan je od najboljih veznih igrača na svijetu. Samo mu nedostaje golovi da bi bio top, uz rame onima najvećima”, kaže Vaha.

Japan je od reprezentacije Belgije izgubio 1:0, a u Francuskoj od Brazila 3:1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!