NaslovnicaVijestiMogao uraditi CASH-OUT na 18.000: Kladioničar promašio samo Atalantu za 230.000 dolara!

Mogao uraditi CASH-OUT na 18.000: Kladioničar promašio samo Atalantu za 230.000 dolara!

Kladioničar je promašio listić na kladionici sa 14 odigranih parova sa ukupnom isplatom od 230.000 dolara nakon što je PSG preokrenuo rezultat i pobijedio Atalantu sa 2-1 u Ligi prvaka.

Mogao uraditi CASH-OUT

PSG je uspio da se izbori za polufinale Lige prvaka nakon što su savladali Atalantu sa 2-1 u četvrtfinalu.

Izgledalo je kao da su prvaci Francuske upropastili sve na poluvremenu, nakon što su gubili 1-0 kada je Mario Pašalić zakucao loptu pored Keylor Navasa.

Vodstvo Atalante u 26. minuti održalo se sve do 90. minute kada se dogodilo nešto čarobno. Marquinsho je u 90. minuti postigao izjednačujući gol, a onda je Eric Choupo-Moting završio utakmicu u 93. minuti.

Utakmica je prekinula nevjerojatan niz Atalante u Ligi prvaka, dok ih je i kladioničar promašio na svojim listićima.

Dotična osoba je napravila listić od 14 parova, gdje je već imao 12 pogođenih. Sa Atalantom koja je vodila do 90. minute, vjerovao je da je pogodio pobjedu, te je čekao suludu svotu novca koja bi mu legla na račun, samo da bi ga u tome poremetio bivši napadač Stoke Cityja.

Ovaj kladioničar se kladio na svaku utakmicu u Europskoj ligi, kao i u Ligi prvaka i čekao je samo jednu utakmicu, kao i onu izmeu RB Leipziga i Atletico Madrida koja se igrala sinoć.

Sada PSG igra protiv Leipziga u polufinalu gdje su ogromni favoriti sa koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!