NaslovnicaVijestiMoguć povratak Zlatana Ibrahimovića u Milan?

Moguć povratak Zlatana Ibrahimovića u Milan?

Zlatan Ibrahimović službeno je završio igračku karijeru, ali sada bi se mogao vratiti među Rossonere u drugoj funkciji. 


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Švedski napadač završio je karijeru u Milanu, a taj bi ga klub sada želio vratiti i zaposliti kao trenera u stručnom stožeru. Kako prenosi talijanski Tuttosport, Zlatan je dobio priliku pomoći svom bivšem treneru Stefanu Pioliju. Rossoneri za sada čekaju Zlatanov odgovor.

Ibrahimović bi se brzo vratio i prihvatio ponudu da nije bilo drugih poslovnih prilika koje trenutno razmatra i odlučuje koje korake će poduzeti nakon završetka igračke karijere.

Kako izvješćuju talijanski medijski izvori, razlog za razmatranje je činjenica da drugi poslovni angažmani trenutno zahtijevaju znatan dio njegovog vremena, što bi morao promijeniti ako želi ponovno aktivno sudjelovati u nogometu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!