NaslovnicaVijestiMohamed Salah nagovijestio da bi mogao napustiti Liverpool!

Mohamed Salah nagovijestio da bi mogao napustiti Liverpool!

Napadač Liverpoola Mohamed Salah je nagovijestio da bi njegova budućnost mogla biti daleko od Anfielda, nakon njihove osvojene titule.

Mohamed Salah nagovijestio

Liverpool je u srijedu podigao svoju prvu ligašku titulu u 30 godina, nakon posljednje domaće utakmice ove sezone protiv Chelseaja.

Međutim, navijači bi mogli biti razočarani sa Salahovom objavom da ne zna što će mu donijeti budućnost, ne uspijevajući isključiti odlazak iz kluba.

“Samo želim uživati u današnjem vremenu i u ovom trenutku! Nitko ne zna budućnost i što će se dogoditi.”

“Ali u trenutku kada osvojimo Ligu prvaka, osvajamo Premier ligu, zadovoljan sam.”

“Da vidimo što će se dogoditi u budućnosti, ali vrlo sam sretan što sam pobijedio i osvojio te trofeje.”

Salah je bio dio nevjerojatne trojke u napadu sa Robertom Firminom i Sadiom Maneom, koji su odveli ekipu Jurgen Kloppa na vrh Premier lige, u sezoni u kojoj su izdominirali, te je tu i Liga prvaka iz prošle sezone.

Egipćanin koji je u svoje prve dvije sezone u Engleskoj osvojio mjesto prvog strijelca Premier lige, postigao je 19 golova ove sezone.

Liverpool sutra igra protiv Newcastlea u gostima gdje su ogromni favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.36.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!