NaslovnicaVijestiMohamed Salah poslao poruku za sve navijače Liverpoola pred utakmicu sa Romom

Mohamed Salah poslao poruku za sve navijače Liverpoola pred utakmicu sa Romom

Mohamed Salah poslao poruku za sve navijače Liverpoola pred utakmicu sa Romom. Zvijezda Liverpoola se nada da Redsi mogu osvojiti Ligu prvaka ove sezone. Mohamed Salah inzistira na tome da bi volio osvojiti Ligu prvaka uz mnoge pojedinačne nagrade koje će osvojiti ove sezone.

Mohamed Salah poslao

Reprezentativac Egipta se preselio u Liverpool za 39 milijuna funti iz Serije A, točnije Rome na ljetnom prijelaznom roku 2017. godine.

Napadač Redsa je odmah postigao gol u Premier ligi u svom debiju, gdje je Liverpool odigrao 3-3 protiv Watforda na otvorenju sezone.

Salah je postigao 31 gol u svojoj prvoj sezoni u Liverpoolu, nakon što je postigao gol protiv West Broma u gostima za vikend.

[su_live_koeficijenti]

Afrička zvijezda je proglašena PFA igračem godine ispred svog rivala iz Manchester Cityja, Kevin De Bruynea u nedelju navečer.

Salah se nada da će njegov sadašnji tim izbaciti Romu u kojoj je igrao prije nekoliko mjeseci. Liverpool nije osvojio ovo natjecanje od 2005 godine, kada su Redsi stigli deficit od 3 gola protiv Milana i pobijedili ih na penale.

Mohamed Salah nije okusio uspjeh u Ligi prvaka tijekom svog vremena u Baselu, Chelseaju, Fiorentini i Romi.

Govoreći za Sky Sports o svojoj želji da osvoji ovu prestižnu nagradu za Liverpool, Salah je rekao:

“100 %. To je drugačije, to je nešto gdje kažeš: ‘Wow’. Osvajanje Lige prvaka bilo bi nevjerojatno za grad i navijače širom svijeta. Ne mogu ni usporediti individualne nagrade sa Ligom prvaka. Nema šanse, Liga prvaka je nešto što svi žele osvojiti.”

[su_bonus]

“Osvojiti Ligu prvaka je nešto ogromno. To je nešto nevjerojatno. Siguran sam da ćemo se boriti za to, dat ćemo više od 100%.”

Liverpool je završio na četvrtom mjestu prošle sezone u Premier ligi, dok će ove biti malo bolje pozicionirani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!