NaslovnicaVijesti"Moje ime skoro niko nije znao kada sam došao u Real."

“Moje ime skoro niko nije znao kada sam došao u Real.”

Nogometaš Real Madrid mladi Marco Asensio igra fantastičan nogomet od kako je došao u Real.

došao u Real

Zinedine Zidane je dao priliku mladom Asensiju kada je završio na posudbi u ekipi Espanyola, te se mladić nije pokajao.

Prošlu sezonu Asensio je odlično odgirao u dresu kraljevskog kluba, a i novu sezonu je krenuo odlično. 21-godišnjak kaže da još uvijek uči, te tvrdi da dolaskom u klub skoro pa niko nije znao kako se zove.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Kada sam došao u Real, skoro pa niko nije ni znao moje ime. Međutim, sve je krenulo dobro za mene kada sam postigao gol protiv Seville u Superkupu”, kaže Asensio, pa nastavlja:

“Najviše mi je pomagao Sergio Ramos, koji mi je pomogao da se adaptiram na ekipu. On mi je pružio veliku podršku, a uvijek je bio tu za mene.”

2014. godine Asensio je stigao u Real Madrid. Došao je iz Mallorce, tu je igrao u omladinskoj školu, a Kraljevi su ga istu sezoni ostavili na posudbi u tom klubu. Potom godinu dana je zaigrao za Espanyol, gdje je pokazao šta zapravo može.

Asensio je za sezonu i pol odigrao 56 utakmica, te je postigao 17 golova.

Zanimljivu izjavio je dao i Sergio Ramos prije par dana, kada je rekao da su Neymaru vrata širom otvorena.

“U ekipi želim najbolje igrače, a svi znamo da je Neymar jedan od njih. Vjerovatno mu je bilo mnogo lakše otići u PSG, nego odma doći ovdje u Real.”, kaže Ramos, te dodaje:

[su_basketball_live_koeficijenti]

“Takve odluke donosimo mi igrači, u nogometu nikada ne znamo šta će se naredno dogodoiti. U Realu su za Neymara vrata širom otovorena. Dođi u Real. Odnos sa Neymarom? Imam odličan odonos.”

Kako prenose mediji iz Francuske Neymar više nije zadovoljan u PSG-u, jer nemaju neke zanimljive protivnike, te se šuška u svlačionici da se Brazilac i nije baš uklopio u ekipu PSG-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!