NaslovnicaVijestiMolio Neymara na koljenima da ga prestane driblati!

Molio Neymara na koljenima da ga prestane driblati!

U humanitarnoj utakmici za Chapecoense, defanzivac protivničkog tima kleknuo je na koljena i molio Neymara da ga prestane driblati.

driblati

Neymar je bio jedna od zvijezda koje su u četvrtak nastupile u humanitarnoj utakmici, sa koje je sav prihod bio namijenjen Chapecoenseo, brazilskoj momčadi čijih 19 igrača je stradalo u avionskoj nesreću u Kolumbiji.

Pored Neymara, igrali su Robinho, Kaka i Gabriel Jesus, između ostalih. Neymarov tim je svladao Robinhov rezultatom 13:9, a osim zvijezda koje su nastupile na utakmici, pažnju je privukao defanzivac Fred Desimpedidos, koji je u jednom trenutku kleknuo na koljena, te preklinjao Neymara da ga prestane driblati.

Međutim, uzdanica Barcelone i brazilske reprezentacije nije imala previše milosti…

https://twitter.com/messi10stats/status/812158098664288260

Neymar je 2013. godine prešao u Barcelonu iz Santosa, a klub je objavio da je vrijednost transfera iznosila 57 milijuna eura, no na kraju se ispostavilo da je cijena zapravo bila mnogo veća. Neymara je na Camp Nou dočekalo 56.000 ljudi, a njegova otkupna klauzula je tada postavljena na 190 milijuna eura. Brazilski nogometaš je od svog dolaska u Barçu jedan od važnijih igrača katalonskog tima, a uz Lionela Messija i Luisa Suareza čini neizostavan trojac. U 159 nastupa za Katalonce zabio je 91 pogodak.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 75 utakmica, postigavši 50 golova. Predvodio je do zlata brazilsku olimpijsku reprezentaciju na ovogodišnjim ljetnjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!