NaslovnicaVijestiMonchengladbach OBORIO klupski rekord: U klub stigao sjajni napadač za 23 miliona...

Monchengladbach OBORIO klupski rekord: U klub stigao sjajni napadač za 23 miliona eura!

Njemački prvoligaš Borussia iz Monchengladbacha ozvaničila je najveći posao u svojoj povijesti kupnjom sjajnog francuskog napadača. Za njega su, francuskoj Nici platili 23 milijuna eura te tako osigurali njegove usluge.

napadač za 23 miliona

Iz Borussije Monchengladbach mogu biti zadovoljni sa kupnjom 25-godišnjeg francuskog napadača Alassanea Plee, jer su za njegov transfer morali poseći duboko u džep, a njegova kupnja je bili i najskuplja u povijesti kluba. Nogometaš, koji je prošle sezone u francuskoj Ligue 1 je postigao 16 pogodaka, njemački klub je koštao 23 milijuna i tako je u borbi za njegov potpis pobijedio španjolske gigante Valenciu i Sevillu.

>> ZALUDILI SU ČAK I MOURINHA: Portugalac u United dovodi Hrvata, koji je iz drugog plana oduševio u Rusiji

„U borbi za njega pobjedili smo niz prestižnih klubova, tako da to smatramo velikom časti što je Alassane izabrao nas. On je želio preći u Borussiju i to je presudilo. Dobili smo vještog, brzog i inteligentnog napadača, koji je svoju kvalitetu već pokazao u francuskom prvenstvu i Europskoj ligi”, rekao je Gladbachov sportski direktor Max Eberl.

[su_xbet_frahrv]

Tako je istog dana Gladbach završio dva velika posla. S druge strane, klub je odlučio da napusti danski defanzivac Janick Vestergaard, koji je 25 milijuna prešao u engleski Southampton i postao drugi najskuplji igrač u povijesti kluba, nakon prodaje Granita Xhake, koji je prešao u Arsenal za 45 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!